• Találkozzunk tavaszi túráinkon, rendezvényeinken!

  Izgalmas túrákkal, rendezvényekkel várunk minden érdeklődőt bemutatóhelyeinken, tanösvényeinken, védett területeinken.

  Tovább
 • BARLANGOLJUNK! - Március a barlangok hónapja

  Országszerte meghirdetett nagyszabású program a Magyar Nemzeti Parkok és a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében, amelynek célja hazánk különleges barlangjainak bemutatása, népszerűsítése. Ebben a hónapban mi is kedvezményekkel várunk minden látogatót!

  Tovább
 • Hóvirágok védelme a hóvirág ünnepen

  Márciusban több ezren látogatnak el az Alcsúti Arborétumba a Hóvirág Ünnepre. Íme pár betartandó dolog, hogy ezek a csodálatos kis növények is átvészeljék a nagy "népszerűséget".

  Tovább
 • Árusítható-e a hóvirág?

  Ez a kérdés soha nem volt aktuálisabb, mint ezekben a hetekben.

  Tovább
 • Fokozottan védett lepkefaj került elő

  Több év keresés után végre előkerült a Vértesben az ANKER-ARASZOLÓ (Erannis ankeraria).

  Tovább
 • „Ifjú Kócsagőrök” -et keres a Természetvédelmi Őrszolgálat!

  Az Y-Triász, melynek tagjai a 30Y zenekar, a Fürge Diák Iskolaszövetkezet és a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság, 2013-ban elhatározta, hogy létrehozza az „Ifjú Kócsagőr” programot, tekintettel a fiatalok kiemelkedő szerepére a természetvédelemben.

  Tovább
 • Szakmai párbeszéd az erdők természeti értékeinek megőrzéséért

  Sikerrel zárult a WWF Magyarország, az Europa Media Nonprofit Kft. és partnerei által szervezett Élő Erdő konferencia Sopronban.

  Tovább
Mint minden weboldal, a dunaipoly.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król adatvédelmi tájékoztatónkban talál.